BARTIN / MERKEZ - Hasankadı İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

19 Eylül Gaziler Günü okulumuzda gerçekleştirilen pogram ile kutlandı. Öğrencilerimizde Gaziler Gününün önemi, Vatan ve Millet sevgisi konuları hakkında farkındalık oluşturuldu. Programın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Pakize Çömlekçi ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhurbaşkanlığımız tarafından başlatılan 11 Kasım  Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında, okulumuz öğrencileri ile fidan dikme faaliyeti gerçekleştirdik. Etkinlik süresince öğrencilerimize ormanların önemi ve ekosistemin korunması hakkında okul müdürümüz Recep İsmail ERİBOL tarafından bilgi verildi.

Kas

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencileri, Bartın il merkezinde bulunan şehitlerimizin mezarlığını ziyaret ettiler. Ayrıca, şehitlik yakınında bulunan Sahabe-i Kiram'dan Ebu Derda Hz. türbesini de ziyaret ederek ruhuna Yasin-i Şerif okudular. Ziyaret sonunda ise yemek yendi ve öğrencilerimiz okula geri döndü.